Tässä ohjeessa neuvomme toimenpiteet, joiden avulla voi halutessaan ohittaa Google Chrome -selaimen tulostuksen esikatselunäkymän.

Tarkista että kassassa on automaattinen tulostus päällä (Kassa - Asetukset - Tulosta kuitti automaattisesti myynnin lopuksi)

Luo aluksi uusi Google Chrome -pikakuvake työpöydällesi.

Klikkaa työpöydältä löytyvää Google Chrome -pikakuvaketta hiiren oikealla näppäimellä ja valitse aukeavasta valikosta Kopioi-vaihtoehto.

 

Klikkaa näppäimistöltä Ctrl + V, työpöydällesi ilmestyy uusi Google Chrome -pikakuvake. Klikkaa seuraavaksi pikakuvaketta hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Ominaisuudet-vaihtoehto.

Avaa Ominaisuudet -ikkunassa Pikakuvake -välilehti ja lisää kohde rivin loppuun teksti --kiosk-printing alla olevan kuvan mukaisesti ja klikkaa sen jälkeen OK-näppäintä.

Kun Google Chrome käynnistetään tästä uudesta pikakuvakkeesta, pitäisi tulostuksen tapahtua aina ilman esikatselunäkymää. Tämä uusi pikakuvake kannattaa selvyyden vuoksi uudelleen nimetä, jotta se erottuu normaalista Google Chrome -pikakuvakkeesta, joka käyttää esikatselua tulostuksessa.