e-kassa MOD -apuohjelmalla voit nopeuttaa kuitin tulostusta, ohittaa tulostuksen esikatselun ja/tai tulostimen valintaikkunan ja kytkeä yhteensopivan asiakasnäytön e-kassaan. Lisäksi voit asettaa oletustulostimeksi tavallisen A4 tulostimen muita tulostuksia esim. raportteja varten ja tulostaa vain kuitit kuittikirjoittimelle.

Lataa ja asenna e-kassa MOD tästä

 

Tulostus e-kassa MOD avulla

Tarkista että kassassa on automaattinen tulostus päällä (Kassa - Asetukset - Tulosta kuitti automaattisesti myynnin lopuksi)

Luo uusi Google Chrome -pikakuvake työpöydällesi.

Klikkaa työpöydältä löytyvää Google Chrome -pikakuvaketta hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Kopioi.

 

Klikkaa näppäimistöltä Ctrl + V, työpöydälle ilmestyy uusi Google Chrome -pikakuvake. Klikkaa pikakuvaketta hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Ominaisuudet.

Avaa Ominaisuudet -ikkunassa Pikakuvake -välilehti ja lisää Kohde -rivin loppuun teksti --disable-print-preview alla olevan kuvan mukaisesti ja klikkaa OK.

Kun Chrome käynnistetään tästä uudesta pikakuvakkeesta, pitäisi tulostuksen tapahtua aina ilman esikatselua. Tämä uusi pikakuvake kannattaa selvyyden vuoksi uudelleen nimetä, jotta se erottuu normaalista Google Chrome -pikakuvakkeesta, joka käyttää esikatselua tulostuksessa.

 

Avaa e-kassa MOD, aseta Automaattinen tulostus -raksi päälle
Jos tietokoneella on useampi kuin yksi tulostin, esim. kuittikirjoitin ja tavallinen tulostin, tavallinen tulostin voi olla oletustulostin. Laita "Lähetä näppäin" -kenttään kuittkirjoittimen ensimmäinen kirjain esim. c = Citizen ja NS1000 kassapc:llä p.

 

Asiakasnäytön kytkeminen

Varmista että asiakasnäyttö on oikein asennettu (ajuri) ja tarkista oikea COM-portti Windows:n laitehallinnasta.

Valitse e-kassa MOD:ssa oikea COM -portti, tyhjennyskomento, rivinvaihto ja Asiakasnäyttö -raksi päälle. NS8035 -painikkeella saat oikeat asetukset NS8035 asiakasnäytölle, NS1000 vastaavasti.

Jos asetukset on oikein, asiakasnäytössä näkyy e-kassa.fi -teksti alleviivattuna

Tarkista että kassassa on asetettu asiakasnäyttö päälle (Kassa - Asetukset - Asiakasnäyttö)