Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Huom! Suosittelemme, että käyttöönotto tehdään yhdessä tuen kanssa, niin voimme varmistaa, että kaikki menee oikein ja opastaa teidät alkuun. Voit pyytää asennuksen puh. 010-085 999. Edistyneet/kokeneet käyttäjät voivat tehdä asennuksen itse tämän ohjeen mukaan.

Huom! Voit lähettää kaikki laskut Ropo:n kautta, verkkolaskut, sähköpostilaskut ja kirjeet. Lasku toimitetaan asiakastietojen ja valintasi mukaan verkkolaskuna, sähköpostina tai kirjeenä. Voit noutaa maksetut laskut "Tuo suorituksia" -toiminnolla, maksetut laskut merkitään maksetuksi. Kun kaikki laskut lähetetään sähköisenä, saat myös automaattisen reskontran. Maksetut laskut merkitään automaattisesti maksetuksi ja mahdollisista maksamattomista, erääntyneistä laskuista saat toimenpidekyselyn. Säästä aikaa ja rahaa.

Verkkolasku luodaan e-kassaan samalla tavalla kuin normaali lasku. Varmista, että verkkolaskuosoite ja välittäjätunnus ovat asiakkaan tiedoissa ennen lähettämistä. Voit lähettää asiakkaalle laskun Ropo:n kautta, vaikka verkkolaskuosoitetta ei olisikaan tiedossa tai asiakas ei vastaanota verkkolaskuja. Tällöin lasku toimitetaan perille kirjeenä tai sähköpostina.

Aloita napsauttamalla Ropo-laskutus -näppäintä laskusivulla.

Valitse aukeavalla ikkunalla Asiakkaan tyyppi, laskun lähetystapa ja kieli.

Lähetä lasku napsauttamalla Lähetä-näppäintä.

Katso seuraavaksi "Tuo suorituksia"

Palaa ohjeisiin