Voit luoda järjestelmään ryhmätuotteita jotka ovat tuotteita joihin voi liittää toisia järjestelmässä olevia tuotteita. Esimerkiksi voit luoda ryhmätuotteen "Tietokonepaketti" ja se sisältää tuotteina tietokoneen eri komponentit.

Ryhmätuote luodaan kuten normaali tuote mutta tuotteen tyypiksi valitaan ryhmätuote.

Ryhmätuotteelle voi asettaa halumiaan tietoja kuten hinnan, nimen jne. Ryhmätuote käyttäytyy kassalla ja laskutuksessa kuten normaali tuote mutta kun ryhmätuote lisätään kassatapahtumaan tai laskuriville niin myös ryhmätuotteeseen kuuluvat tuotteet lisätään. Pääset muokkaamaan ryhmätuotteeseen liittyviä tuotteita klikkaamalla Muokkaa ryhmätuotetta -näppäintä. Tuote tulee tallentaa kerran ennen kuin ryhmätuotteita on mahdollista lisätä.

Ryhmätuotteen muokkaussivulla voit valita alasvetovalikosta ryhmään kuuluvan tuotteen kuten esimerkissä on valittu tietokonepakettiin kuuluva tietokonekotelo. Määrä kenttään voit syöttää määrän kuinka monta kappaletta kyseistä tuotetta kuuluu ryhmätuotteeseen. Klikkaa Tallenna-näppäintä kun olet valinnut tuotteen ja syöttänyt määrän.

Voit myös poistaa ryhmätuotteeseen liittyviä tuotteita klikkaamalla Poista-kuvaketta tuoterivin oikeasta reunasta. Tuotteen poistaminen ryhmästä ei poista tuotetta tuoterekisteristä.

Ryhmätuotteen käyttäminen kassalla

Ryhmätuote voidaan lisätä kassatapahtumaan samalla tavalla kuin mikä tahansa normaali tuote eli lukemalla viivakoodi tai hakemalla tuote näppäilemällä nimi tai tuotenumero hakukenttään. Ryhmätuotteen lisäyksen yhteydessä kassalla kysytään määrä kuinka monta ryhmätuotetta haluat lisätä kassatapatumaan.

Voit ohittaa yllä olevan ikkunan poistamalla kassan asetuksista "Näytä ryhmätuoteikkuna kun ryhmätuote lisätään kassaan" jolloin tuotetta ja siihen kuuluvia ryhmätuotteita lisätään kassatapahtumaan yksi kappale.

Ryhmätuotteen rivit ovat muokattavissa kassalla normaalien tuoterivien tapaan.

Ryhmätuotetta poistettaessa ohjelma kysyy haluatko poistaa kassatapahtumasta myös ryhmään kuuluvat tuotteet.