Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Jos yritys maksaa vakuutusyhtiön laskutuksen yhteydessä vain ALV-osuuden. Voit tehdä laskun ALV-osuudesta seuraavasti. Tätä mallia käytetään usein esim. autokorjaamon, vakuutusyhtiön ja asiakasyrityksen välisessä laskutuksessa.

Varmista vakuutusyhtiösi ja kirjanpitäjäsi kanssa, että laskut menevät oikein, kun lähetät ensimmäisen laskun.

  1. Tee tuoterekisteriin tuotteet ALV0 ja ALV24 laskutusta varten, tässä ALV0


  2. Tässä ALV24


  3. Tee lasku esim. seuraavasti
    Lisää tuote ALV24 ja summa Veroton –kenttään ja tuote ALV0 ja summa, määrä -1.
    Viestiksi esim. Laskun arvonlisävero-osuuden voi vähentää yrityksen ALV-tilityksestä, kokonaan vähennyskelpoinen läpikulkuerä.
    Voit klikata kuvan isommaksi.


  4. Tulosta tai lähetä lasku. Tulostaessa lasku näkyy esim. näin:
Varmista vakuutusyhtiösi ja kirjanpitäjäsi kanssa, että laskut menevät oikein, kun lähetät ensimmäisen laskun.

 

Kätevä kassa ja/tai korjaamojärjestelmä autokorjaamolle

autokorjaamo järjestelmä e-kassa sopii autokorjaamoon sellaisenaankin kassa ja laskutuskäyttöön. Mutta jos tarvitset laajempaa ratkaisua esim. korjaamojärjestelmä, määräaikaishuollot, varaosahaku ym. Niin tutustu ADA Drive + e-kassa ratkaisuun.
Autokorjaamoille kehitetty ADA Drive on täydellinen korjaamojärjestelmä autokorjaamolle, autopesulalle ja muille korjaamoille kuten pyörähuolto.

ADA:n korjaamojärjestelmä on yhdistetty e-kassa -kassajärjestelmään, huollot ja varaosat on helppo ja nopea maksaa kassalla. Kaikki maksutavat on käytössä, käteinen, kortti, laskutus, osamaksu...

Tilaa tai kysy lisää puh. 010-085 999 (ma-pe 8-17), sähköpostilla myynti(ät)noteshot.fi tai varaa ilmainen esittelyaika:

Varaa ilmainen esittelyaika

Palaa ohjeisiin