E-kassa on mahdollista yhdistää WooCommerce verkkokauppaan. Yhdistämisen jälkeen WooCommerce -verkkokaupan tilauksia voi maksaa kassalla. Lisäksi e-kassan tuotteita voi yhdistää WooCommercen tuotteisiin jolloin e-kassa vähentää tuotteen varastosaldoa verkkokaupasta aina kun tuotetta myydään e-kassassa.

Rajapinnan käyttöönotto WooCommerce-verkkokaupassa

Kirjaudu WooCommerce-verkkokauppasi hallintapaneelille ja valitse vasemman reunan valikosta WooCommerce -> Asetukset.

Valitse asetukset-sivun yläreunasta Edistyneet-välilehti

Klikkaa Edistyneet-välilehdellä REST API-Rajapinta -linkkiä

 Klikkaa seuraavaksi Lisää avain -näppäintä

Anna avaimen kuvaukseksi esimerkiksi e-kassa ja valitse oikeudet-kohtaan Lue/Kirjoita ja klikkaa lopuksi Luo API-avain -näppäintä.

Kopioi seuraavaksi ohjelman näyttämät avaimet talteen, tarvitset niitä seuraavassa vaiheessa.

Asetukset e-kassassa

Kirjaudu e-kassaasi ja avaa Asetukset -> WooCommerce.

Syötä URL-kenttään verkkokauppasi osoite ja WooCommercesta saamasi avain ja salasana niille varattuihin kenttiin ja klikkkaa Tallenna.

Tilauksen maksaminen kassalla

E-kassan kassanäkymän vasemmassa reunassa on WooCommerce -välilehti jonka kautta voi hakea verkkokaupan tilauksia tilauksen tilan, tilausnumero, asiakkaan nimen tai tuotteen perusteella.

Voit klikata tilausta listalta lisätäksesi tilauksen tuotteet kassatapahtumaan.

Kun tuotteet ovat kassalla, voitte päättää tapahtuman normaalisti käteis- tai korttimyynniksi kuten tavallisia tuotteita myydessä. Tilaus merkitään maksetuksi verkkokaupassa kun myynti viedään loppuun kassassa.

Tuotteiden linkittäminen e-kassassa

Tuotteen voi linkittää WooCommerceen asettamalla raksin tuotteelle kohtaan Yhdistä WooCommerce-verkkokauppaan. Tuotteen tuotenumeron tulee olla sama kassaohjelmassa ja verkkokaupassa. Kun tuote on yhdistetty WooCommerce-verkkokauppaan, synkronoidaan e-kassan ja verkkokaupan tuotteen varastosaldo aina tuotteen kassamyynnin yhteydessä. 

WooCommerceen yhdistetyt tuotteet merkitään tuotelistalla WooCommerce-tunnuksella.

 

Muunnelmatuote

Muunnelma tuote lisätään muuten samalla tavalla, mutta muunnelmatuotteen tuotenumero e-kassassa tulee olla sama kuin WooCommercessa ko. muunnelman tuotenumero (SKU).

Muunnelmatuote e-kassassa

Muunnelmatuote WooCommercessa