Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Päivitys 13.2.2024: Saimme korjattua Chromen ongelman kiertotietä, joten tätä korjausta ei pitäisi enää tarvita. Jos yhteytesi pätkii edelleen, kyse on todennäköisesti jostain muusta, ota yhteys tukeemme.

Google Chromesta on havaittu virhe, joka aiheuttaa satunnaista yhteyden pätkimistä, jos käytetään HTTP2 -protokollaa. Jos käytät Chrome -selainta ja yhteys e-kassaan vaikuttaa satunnaisesti katkeavan, mutta yhteydet toimivat muuten. Voit kokeilla poistaa käytöstä Chromen HTTP2 -protokollan ao. ohjeen mukaan. Tai voit kokeilla esim. Firefox tai Edge -selainta. Chrome selaimesta HTTP2 -protokollan voi poistaa tilapäisesti käytöstä, lisäämällä pikakuvakkeen komennon perään --disable-http2.
Avaa Chrome -pikakuvakkeen Ominaisuudet, klikkaamalla hiiren oikealla ja lisää Kohde -kentän perään --disable-http2:
Google Chrome yhteys pätkii satunnaisesti (disabloi HTTP2)

Ongelma/epäselvissä tapauksissa voit käyttää sovellusta niin, että Chromen virhekonsoli on näkyvillä. Saat virhekonsolin näkyviin F12 -näppäimellä -> Console. Voit kiinnittää virhelogin esim. alareunaan:
Google Chrome virhekonsoli logi näkyviin

HTTP2 -virhe näkyy konsolissa seuraavasti:
Google Chrome HTTP2 virhe