E-kassaan on rakennettu integraatio seuraaville maksupäätteille. Integroidun maksupäätteen ansiosta korttimaksu kassalla on helppoa ja nopeaa. Korttimaksu toimii yhdellä napin painalluksella, summaa ei tarvitse näppäillä ja yksi kuitti riittää. Maksupääte voi olla aina asiakkaille suunnattuna. Korttimaksun lopuksi tulostetaan automaattisesti kuitti kassatapahtumasta.


Yomani ML

Yomani ML on helppokäyttöinen maksupääte tunnetulla muotoilulla. Kiinteän verkkoyhteyden avulla toimiva laadukas korttimaksupääte.

19,90 euroa / kk


Yomani XR

Yomani XR on kiinteällä verkkoyhteydellä toimiva,  kuittikirjoittimella varustettu maksupääte. Et tarvitse erillistä kuittikirjoitinta.

30,00 euroa / kk


Yoximo WLAN

Yoximo on akkukäyttöinen langaton maksupääte, jossa on myös  kuittitulostin.

40,00 euroa / kk

Maksupäätteen avausmaksu 60 euroa ja toimitusmaksu 20 euroa. Integroitavan maksupäätteen käyttöä varten tarvitset voimassa olevan e-kassalisenssin (19,90 euroa / kk).

Korttitilityssopimus

Kaikkiin maksupäätteisiimme on saatavilla meidän Note Shot - Bambora, erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu korttitilityssopimus.

Tilaaminen

Voit tilata maksupäätteen ja tilityssopimuksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 010-085 999 (ma-pe 8.00-17.00 1,52e/min+npm) tai Lähettämällä meille viestin.