Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Ekassaan on mahdollista integroida Poplapay P3 -maksupääte.

Huom! Suosittelemme, että maksupäätteen asennus tehdään yhdessä etätukemme kanssa, niin voimme varmistaa, että kaikki menee oikein ja opastaa teidät alkuun.
Voit pyytää asennuksen puh. 010-085 999. Edistyneet/kokeneet käyttäjät ja ATK-tukihenkilöt ym. voivat tehdä asennuksen itse tämän ohjeen mukaan.

P3 maksupääte

P3 maksupääte

Pakkauksen sisältö

  • Maksupääte
  • Virtajohto (mikro-USB - USB A 1,5m)
  • Virtalähde (USB)
  • Haarakaapeli (mikro-USB virtalähteeseen ja RJ45-liitin Ethernet -verkkoyhteyttä varten, 3m)

Kytkentä/johdot

P3 johdot kytketään ao. kuvan mukaan (voit isontaa kuvan klikkaamalla).
P3 sisältää 3m nettipiuhan ja 1,5 metrin virtajohdon. Jos johdot ei riitä, ota yhteys IT -tukeesi.

P3 maksupäätteen johdot kytketään näin. Voit isontaa kuvan klikkaamalla.

Kytke maksupäätteen ethernet -kaapeli modeemin tai reitittimen ethernet -porttiin (kuvassa merkitty punaisella).

Kytke lopuksi virtajohto virtapistokkeeseen, jolloin maksupääte käynnistyy. Ensimmäisen käynnistymisen aikana maksupääte lataa päivitykset ja käynnistyy useita kertoja uudelleen. Odota kärsivällisesti, maksupäätteen ensimmäinen käynnistyminen voi kestää jopa 15 minuuttia. Kun maksupääte on käynnistynyt, ruudulla näkyy npay -logo.

Asetukset ekassaan

Kirjaudu ekassaan ja laita asetukset ao. ohjeen mukaan.

Avaa Maksupäätteet -sivu klikkaamalla ohjelman ylävalikosta Asetukset -> Maksupäätteet.

maksupaatteet

Maksupäätteet -sivulla näet listan käytössä olevista integroiduista maksupäätteistä. Voit lisätä uuden maksupäätteen klikkaamalla Lisää uusi maksupääte -näppäintä.

Maksupääte voidaan yhdistää a. Internetin kautta (suositus) tai b. Lähiverkon kautta.

a. Yhteystyyppi Internet (suositus)

Huom! Voit pyytää tukeamme asentamaan päätteen ja tarkistamaan toiminnan kun olet kytkenyt päätteen nettiin. Puh. 010-085 999. Halutessasi voit tehdä asennuksen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Aseta nimi esim. P3, valitse Yhteystyyppi Internet, syötä päätteen ID. Käyttäjänimi ja Salasana jätetään oletus/tyhjä jos pääte tilattiin Note Shot Oy:n kautta. Jos pääte tuli muualta, pyydä tunnukset päätteen toimittajalta.

Tee yhteystesti painamalla "YHTEYSTESTI" -painiketta, Tila -sarakkeeseen tulee teksti "Yhdistetty: Yhteys on toiminnassa", jos asetukset on oikein ja lopuksi "Suljettu: Yhteystesti lopetettiin."

b. Yhteystyyppi Lähiverkko (jos Internet -yhteystyyppi ei ole käytettävissä)

Lisää päätteen IP-osoite. Yhteyden toiminnan voit testata klikkaamalla Yhteystesti -näppäintä. Yhteystesti ottaa yhteyden maksupäätteeseen ja sulkee sen automaattisesti viiden sekunnin kuluttua.

Maksupäätteen IP-osoitteen löydät maksupäätteen käynnistymisen yhteydessä maksupäätteen ruudulta.

Voit asettaa raksin Tulostus -kohtaan jos maksupääte on kuittitulostimella varustettu ja haluat käyttää maksupäätteen tulostinta kuitin tulostamiseen.

Katso seuraavaksi ohje "Korttimaksun vastaanottaminen