Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Ekassaan on mahdollista integroida Poplapay M2 -maksupääte.

Huom! Suosittelemme, että maksupäätteen asennus tehdään yhdessä etätukemme kanssa, niin voimme varmistaa, että kaikki menee oikein ja opastaa teidät alkuun.
Voit pyytää asennuksen puh. 010-085 999. Edistyneet/kokeneet käyttäjät ja ATK-tukihenkilöt ym. voivat tehdä asennuksen itse tämän ohjeen mukaan.

M2 maksupääte

M2 maksupääte

Pakkauksen sisältö

  • Maksupääte
  • Virtajohto
  • Telakka

Kytkentä/johdot

Kytke virtajohto telakkaan ja pääte telakkaan latautumaan.

Päätteessä on oma sisäinen 4G-yhteys joka on heti valmis. Tarvittaessa/halutessasi voit käyttää myös omaa wifi- verkkoa. Katso ohje:

Käynnistä pääte. Ensimmäisen käynnistymisen aikana maksupääte lataa päivitykset ja käynnistyy useita kertoja uudelleen. Odota kärsivällisesti, maksupäätteen ensimmäinen käynnistyminen voi kestää jopa 15 minuuttia. Kun maksupääte on käynnistynyt, ruudulla näkyy npay -logo.

Asetukset ekassaan

Kirjaudu ekassaan ja laita asetukset ao. ohjeen mukaan.

Avaa Maksupäätteet -sivu klikkaamalla ohjelman ylävalikosta Asetukset -> Maksupäätteet.

maksupaatteet

Maksupäätteet -sivulla näet listan käytössä olevista integroiduista maksupäätteistä. Voit lisätä uuden maksupäätteen klikkaamalla Lisää uusi maksupääte -näppäintä.

Maksupääte voidaan yhdistää a. Internetin kautta (suositus) tai b. Lähiverkon kautta.

a. Yhteystyyppi Internet (suositus)

Huom! Voit pyytää tukeamme asentamaan päätteen ja tarkistamaan toiminnan kun olet kytkenyt päätteen nettiin. Puh. 010-085 999. Halutessasi voit tehdä asennuksen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Aseta nimi esim. M2, valitse Yhteystyyppi Internet, syötä päätteen ID. Käyttäjänimi ja Salasana jätetään oletus/tyhjä jos pääte tilattiin Note Shot Oy:n kautta. Jos pääte tuli muualta, pyydä tunnukset päätteen toimittajalta.

Tee yhteystesti painamalla "YHTEYSTESTI" -painiketta, Tila -sarakkeeseen tulee teksti "Yhdistetty: Yhteys on toiminnassa", jos asetukset on oikein ja lopuksi "Suljettu: Yhteystesti lopetettiin."

b. Yhteystyyppi Lähiverkko (vaatii että pääte on kytketty samaan Wifi -verkkoon kuin kassa)

Lisää päätteen IP-osoite. Yhteyden toiminnan voit testata klikkaamalla Yhteystesti -näppäintä. Yhteystesti ottaa yhteyden maksupäätteeseen ja sulkee sen automaattisesti viiden sekunnin kuluttua.

Maksupäätteen IP-osoitteen löydät maksupäätteen käynnistymisen yhteydessä maksupäätteen ruudulta.

Voit asettaa raksin Tulostus -kohtaan jos maksupääte on kuittitulostimella varustettu ja haluat käyttää maksupäätteen tulostinta kuitin tulostamiseen.

M2 Käyttö-ohje kokonaisuudessaan

Katso seuraavaksi ohje "Korttimaksun vastaanottaminen