minikassa

e-kassa.fi minikassan avulla saat kassaominaisuudet korttimaksupäätteeseen. Et välttämättä tarvitse erillistä kassakonetta tai laitetta. e-kassa.fi minikassa on saatavilla langallisena tai langattomana (liikkuva) ratkaisuna. Kuittitulostimena käytetään maksupäätteen kuittitulostinta. Minikassa sopii erityisen hyvin myyntipisteisiin kun myytäviä tuotteita on maksimissaan kymmeniä, pikanäppäimiä saa yhdeksälle tuotteelle (1-9), tuotenumeroita voi olla 1000. Erityisen hyvin minikassa sopii messuille, tapahtumiin, liikkuvaan käyttöön, ravintola (pöytiin myynti), torimyynti ja kiinteät myyntipisteet, joissa myyntiartikkeleita on vähän, esim. parturit.

Langallinen minikassa Yomani XR

xr

Langaton minikassa mobiilipääte Yoximo

minikassa

Kuvaus käytöstä. e-kassa.fi minikassan käytöstä on tehty mahdollisimman helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Käyttö ja toiminta on samanlainen langallisessa ja langattomassa päätteessä. Alla esimerkki.

Minikassan pääikkuna. Lisää tuote valitsemalla 1. Lisää ostoskoriin

minikassa

Valitse tuote numerolla tai nuolilla

minikassa

Aseta kappalemäärä

minikassa

Valitse maksutapa Kortti vai Käteinen, tässä esimerkissä Korttimaksu.

minikassa

Kuitti tulostuu onnistuneen maksun jälkeen

kuitti

Valmis! Minikassa on heti valmis seuraavaan tapahtumaan. Raportit on saatavilla pilvestä mistä ja milloin vain. Myös taustatyö esim. hinnoittelu, seuranta ja ylläpito onnistuu pilvessä. Kirjanpitäjälle voidaan tehdä omat tunnukset.

e-kassa.fi minikassa toimitetaan käyttövalmiina pakettina. Sisältää tilityssopimuksen. Langaton pääte sisältää myös SIM-kortin ja liittymän.

minikassa