itsepalvelukassa

Itsepalvelukassa -ominaisuuden avulla saat automaattisen kassan edullisesti. Itsepalvelukassa sopii esimerkiksi päivittäistavarakaupan/marketin kassalle, ravintolaan, kahvilaan ja liikunta ym. palveluihin.

Itsepalvelukassa on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Itsepalvelukassan myynti voi tapahtua kosketusnäytöllä tai viivakoodilla. Itsepalvelukassan maksut hoituvat turvallisesti integroidulla korttimaksupäätteellä.

ekassa.fi itsepalvelukassa toimitetaan useimmiten käyttövalmiina pakettina.

 

 
itsepalvelukassa automaattikassa pikakassa kosketusnäyttö viivakoodi

Suosituin itsepalvelukassa rakennetaan NS1000 kassakoneeseen

NS1000 kassakoneella toteutettu itsepalvelukassa tukee kosketusnäyttöä ja viivakoodeja. Kassakoneessa on sisäänrakennettu kuittitulostin / kuittikirjoitin.

NS1000 kassakone 59 €/kk (leasing) tai 1550 €.

 

 
itsepalvelukassa tabletti ipad

Itsepalvelukassan hinta alk. 19,90 €/kk

Yksinkertaisimmillaan itsepalvelukassan voi laittaa vaikka olemassa olevaan tablettiin, jolloin ainoa kustannus on ekassan hinta 19,90 €/kk ja korttimaksupääte 29 €/kk (jos korttimaksupäätettä ei vielä ole).

 

 

Miten itsepalvelukassa toimii?

Olet ehkä käyttänyt itsepalvelukassaa marketeissa. Joten käyttö on sinulle ja asiakkaillesi tuttu. Tuotteet lisätään kosketusnäytöllä ja/tai viivakoodilla, maksetaan kortilla, jonka jälkeen itsepalvelukassa tulostaa kuitin.

 

Kysyttävää itsepalvelukassasta? Tilaa tai kysy lisää puh. 010-085 999 (ma-pe 8-17), sähköpostilla myynti(ät)noteshot.fi tai varaa ilmainen esittelyaika:

Varaa itsepalvelukassan esittelyaika