itsepalvelukassa

Itsepalvelukassa -ominaisuuden avulla saat automaattisen kassan edullisesti. Itsepalvelukassa sopii esimerkiksi päivittäistavarakaupan/marketin kassalle, ravintolaan, kahvilaan ja liikunta ym. palveluihin.

Itsepalvelukassa on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Itsepalvelukassan myynti voi tapahtua kosketusnäytöllä tai viivakoodilla. Itsepalvelukassan maksut hoituvat turvallisesti integroidulla korttimaksupäätteellä.

e-kassa itsepalvelukassa toimitetaan useimmiten käyttövalmiina pakettina.

 

 
itsepalvelukassa automaattikassa pikakassa kosketusnäyttö viivakoodi

Suosituin itsepalvelukassa rakennetaan NS1000 kassakoneeseen

NS1000 kassakoneella toteutettu itsepalvelukassa tukee kosketusnäyttöä ja viivakoodeja. Kassakoneessa on sisäänrakennettu kuittitulostin / kuittikirjoitin.

NS1000 kassakone 59 €/kk (leasing) tai 1550 €.

 

 
itsepalvelukassa tabletti ipad

Itsepalvelukassan hinta alk. 29,90 €/kk

Yksinkertaisimmillaan itsepalvelukassan voi laittaa vaikka olemassa olevaan tablettiin, jolloin ainoa kustannus on e-kassan hinta 29,90 €/kk ja korttimaksupääte 19,90 €/kk (jos korttimaksupäätettä ei vielä ole).

 

 

Miten itsepalvelukassa toimii?

Olet ehkä käyttänyt itsepalvelukassaa marketeissa. Joten käyttö on sinulle ja asiakkaillesi tuttu. Tuotteet lisätään kosketusnäytöllä ja/tai viivakoodilla, maksetaan kortilla, jonka jälkeen itsepalvelukassa tulostaa kuitin.

 

Kysyttävää itsepalvelukassasta? Tilaa tai kysy lisää puh. 010-085 999 (ma-pe 8-17), sähköpostilla myynti(ät)noteshot.fi tai varaa ilmainen esittelyaika:

Varaa itsepalvelukassan esittelyaika