Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Ropo -laskutuspalvelun kautta lähetettyjen laskujen suoritukset voi tarkistaa ekassassa.

Huom! Toiminto ei hae mahdollisia käyttöönottoa aikaisempia maksusuorituksia, joten toiminto kannattaa aktivoida käyttöön heti Ropo:n käyttöönoton yhteydessä.

Huom! Tarkista tulleet suoritukset/maksut päivittäin/viikottain eli aina kun tarkistat reskontraa ja maksettuja laskuja.

Aloita ottamalla suoritusten haku käyttöön valitsemalla ohjelman ylävalikosta Laskutus -> Tuo suorituksia.

Suoritusten tarkistaminen/nouto Ropo -palvelusta

Lisää valinta Yrityksellämme on tili avattuna... -ruutuun jos käytössänne on jo Ropo laskutuspalvelu ja klikkaa Ota palvelu käyttöön -näppäintä.

Suoritusten tarkistaminen/nouto Ropo -palvelusta

Tarkista Ropo suoritukset klikkaamalla Hae ropo suoritukset -näppäintä jonka jälkeen sivulla näytetään lista haetuista suorituksista. Listalle haetaan ainoastaan käyttöönoton jälkeen Ropo-palveluun tulleet suoritukset. Haetut suoritukset näytetään Uudet suoritukset -otsikon alla. Jos olet hakunut aikaisemmin suorituksia Ropo-palvelusta mutta et ole tallentanu niitä, näytetään ne Kohdistamattomat aikaisemmin haetut suoritukset -otsikon alla.

Suoritusten tarkistaminen/nouto Ropo -palvelusta

Voit tallentaa suoritukset klikkaamalla Tallenna uudet suoritukset -näppäintä jolloin kaikki uudet suoritukset tallennetaan niille kuuluville laskuille tai voit tallentaa suoritukset erikseen klikkaamalla Tallenna-näppäintä suorituksen riviltä. Kun kaikki suoritukset on tallennettu on lista tyhjä ja ohjelma ilmoittaa, että kaikki tapahtumat on tallennettu.

Suoritusten tarkistaminen/nouto Ropo -palvelusta

 

 

 

Palaa ohjeisiin