Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Kassan vasemmassa reunassa on haku -kenttä ja lista haetuista tuotteista (max. 100). Lisää tuote kassatapahtumaan klikkaamalla tuotepainiketta, kirjoittamalla tuotenumero tai lukemalla tuotteen viivakoodi tuotelistan yläreunassa olevaan kenttään.

Voit hakea tuotteen tuotenumerolla, viivakoodilla, nimellä tai valmistajalla. Jos haku palauttaa vain yhden tuotteen, lisätään tuote automaattisesti kassatapahtuman riville.
Katso myös hakuasetukset.

kassanäkymä tuotteen lisäys myynti kassalla

 

Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet tapahtumaan, voit päättää tapahtuman klikkaamalla näkymän alareunasta Käteismaksu- tai Korttimaksu-näppäintä.

Kun Käteismaksu- tai korttimaksu-painiketta on klikattu, avautuu tapahtuman päätösikkuna sekä käynnistyy kuitin tulostus. Päätösikkunalla voit tulostaa vielä kuittikopion tai lähettää kuitin asiakkaan sähköpostiin. Klikkaa vihreää Jatka-painiketta kun kaikki on valmista, jonka jälkeen kassa on heti valmis seuraavan tapahtuman vastaanottoon.

Katso myös Kuitin tulostus Chrome -selaimella

Katso myös Tulostuksen esikatselun ohittaminen, kuitti tulostuu heti

Palaa ohjeisiin