Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Kassan Pito -toiminto on monikäyttöinen ja monipuolinen toiminto, jota voit hyödyntää monissa eri tilanteissa ja käyttötarkoituksissa.

Pito -toiminnon avulla voit esim. tehdä tilauksen/tarjouksen valmiiksi kassalle jos asiakas noutaa sen myöhemmin.

Jos tuotteet on jo syötetty kassalle, mutta myynti keskeytyy jostain syystä, esim. asiakas on unohtanut lompakon tai pitää lisätä/vaihtaa/hakea tuotteita, voit asettaa tapahtuman pitoon, käsitellä muita asiakkaita välissä ja jatkaa tapahtumaa myöhemmin.

Ravintolakäytössä Pito -toimintoa voidaan käyttää kirjaamaan pöytämyynnit, tulostamaan välilasku, keittiökirjoittimella tilaus keittiöön eli bongi ja pöydän laskun jakamiseen.

Pidossa voi olla useita tapahtumia kerralla, saman tapahtuman voi siirtää useita kertoja kassalta pitoon ja pidosta takaisin kassalle muokattavaksi, lisätä tuotteita ja viedä takaisin pitoon.

Pitoon vienti

1. Tapahtuman voi linkittää asiakkaaseen ja ravintolassa esim. Pöytä1, klikkaa Aseta pitoon.
Ravintolan kassa pöytämyynti

2. Myynnit voi lisätä pöydän laskulle Pito –toiminnolla

3. Pito –toiminnossa on myös Laskun jako
Laskun jakaminen ravintolan kassajärjestelmässä

4. Laskun voi jakaa halutulla tavalla esim. puoliksi tai jakaa halutut tuotteet ja määrät kahdelle tai useammalle laskulle
Ravintolan kassajärjestelmä laskun jako