Mash laskulla tai erämaksulla ostamiseen asiakas tarvitsee vain henkilötunnuksensa. Asiakas voi halutessaan tarkistaa ostosrahansa mahdollisen enimmäismäärän ennen ostotapahtumaa. Asiakas lähettää maksuttoman tekstiviestin

K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO (esimerkki: K300280-123X 00100) numeroon 16209*. Ilmainen paluuviesti kertoo asiakkaan ostosrahan mahdollisen enimmäismäärän. Asiakas voi tehdä ostoksia heti.

*Tekstiviestitarkistus ei sido kuluttajaa tekemään ostosta, eikä Mashia myöntämään ostosrahaa. Sen on tarkoitus helpottaa asiointia liikkeessä. Lisätietoa saa asiakaspalvelusta. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lue tietosuojaseloste www.mash.com/fi/tietosuoja.

Mashilla maksaminen tapahtuu seuraavasti.

1. Lisää asiakkaan tuotteet normaalisti kassatapahtumaan.

2. Aloita Mash-maksu klikkaamalla Mash-maksutapaa kassan alareunasta

3. Tarkista asiakkaan henkilöllisyys ja syötä asiakkaan henkilötunnus aukeavaan ikkunaan.

4. Jatka-painiketta painamalla e-kassa hakee Mashiltä luottopäätöksen ja saat luottopäätöksen välittömästi.

Hyväksytty luottopäätös

Hylätty luottopäätös

5. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen tapahtuma päättyy kassalla normaalisti. Mash tilittää maksun kauppiaalle 1-2 päivän kuluessa ja Mash toimittaa asiakkaalle Laskun kirjeenä väestörekisterikeskuksesta haettuun osoitteeseen. Asiakas voi laskun saavuttua valita maksaako ostoksensa kerralla vai erämaksuna.