Kassalla on mahdollista käyttää keittiökirjoitinta jolloin halutuista tuoteriveistä voi tulostaa lähetteen keittiö/2. kirjoittimelle.

Keittiökirjoittimeksi soveltuvat Note Shot:n myymät mallit. Ota yhteyttä myyntiimme sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0100 85 999 mikäli haluat ottaa käyttöön keittiökirjoittimen.

Keittiökirjoittimelle tulostettavalle tuotteelle tulee asettaa asetus "Tulosta keittiö/2. kirjoittimelle myynnin yhteydessä" joka löytyy tuotetiedoista tuotteen nimen yläpuolelta.

Voit myös asettaa tulostus asetuksen yksittäiselle tuoteriville kassalla myynnin yhteydessä. Muokkaa kassarivin tietoja ja aseta raksi "Tulosta keittiö/2. kirjoittimelle myynnin yhteydessä" jolloin rivi tulostetaan keittiökirjoittimelle. HUOM. "Tulosta keittiö/2. kirjoittimelle myynnin yhteydessä" tulee asettaa tuotteen tiedoissa käyttöön mikäli halutaan, että tuote tulostuu aina automaattisesti keittiökirjoittimelle. Raksin asettaminen tuoteriville ei vaikuta tuotteen tulostumiseen tulevilla tapahtumilla.

Keittiö/2. kirjoittimelle tulostuvat tuoterivit ilmaistaan "Tulostin" kuvakkeella tuoterivien yhteydessä.

Tuoterivi tulostetaan keittiötulostimelle tapahtuman päättämisen tai pitoon siirtämisen yhteydessä. Mikäli tapahtuma siirretään pitoon ja rivi tulostuu keittiöön, ei riviä tulosteta uudelleen tapahtuman päättämisen yhteydessä. Pidossa välilehdeltä voit tarkistaa onko tuoterivi tulostettu keittiö/2. kirjoittimelle. Jos tuoterivin kohdalla näytetään Tulostin-kuvake niin tällöin tuoteriviä ei tulostettu pitoon viennin yhteydessä ja se tulostetaan tällöin tapahtuman päättämisen tai uudelleen pitoon siirron yhteydessä. Voit myös tulostaa tulostettavat rivit pidossa olevasta tapahtumasta klikkaamalla "Keittiö/2. kirjoitin"-painiketta.

Onnistuneesta tulostuksesta näet ilmoituksen kassanäkymän alareunassa.

Tapahtuman päättämisen yhteydessä näet ilmoituksen tapahtuman päätösikkunalla.