Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Kassalla on mahdollista käyttää keittiökirjoitinta. Halutuista tuotteista voi tulostaa keittiökuitin keittiö/2. kirjoittimelle (bongi). Mobiililaitetta käyttäessä tarjoilija voi lähettää tilauksen suoraan pöydästä keittiöön.

Keittiökirjoittimeksi soveltuvat Note Shot:n myymät mallit. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 010-085 999 mikäli haluat ottaa käyttöön keittiökirjoittimen.

Keittiökirjoittimelle tulostettavalle tuotteelle tulee asettaa asetus "Tulosta keittiö/2. kirjoittimelle myynnin yhteydessä", joka löytyy tuotetiedoista, tuotteen nimen yläpuolelta.

Voit myös asettaa tulostusasetuksen yksittäiselle tuoteriville kassalla. Muokkaa rivin tietoja ja aseta raksi "Tulosta keittiö/2. kirjoittimelle myynnin yhteydessä", rivi tulostetaan keittiökirjoittimelle. HUOM. "Tulosta keittiö/2. kirjoittimelle myynnin yhteydessä", tulee asettaa tuotteen tiedoissa, mikäli halutaan, että tuote tulostuu aina automaattisesti keittiökirjoittimelle. Raksin asettaminen tuoteriville ei vaikuta tuotteen tulostumiseen tulevilla tapahtumilla.

Tilauksen kommentti, lisätiedot esim. pihvin kypsyys tai allergiat voit asettaa Kommentti -painikkeella

Keittiö/2. kirjoittimelle tulostuvat tuoterivit ilmaistaan "Tulostin" -kuvakkeella tuoterivien yhteydessä.

Tuoterivi tulostetaan keittiötulostimelle tapahtuman päättämisen tai pitoon siirtämisen yhteydessä. Mikäli tapahtuma siirretään pitoon ja rivi tulostuu keittiöön, ei riviä tulosteta uudelleen tapahtuman päättämisen yhteydessä. Pidossa -välilehdeltä voit tarkistaa, onko tuoterivi tulostettu keittiö/2. kirjoittimelle. Jos tuoterivin kohdalla näytetään Tulostin -kuvake, niin riviä ei tulostettu pitoon viennin yhteydessä ja se tulostetaan tällöin tapahtuman päättämisen tai uudelleen pitoon siirron yhteydessä. Voit myös tulostaa tulostettavat rivit pidossa olevasta tapahtumasta klikkaamalla "Keittiö/2. kirjoitin" -painiketta.

Onnistuneesta tulostuksesta näet ilmoituksen kassanäkymän alareunassa.

Tapahtuman päättämisen yhteydessä näet ilmoituksen tapahtuman päätösikkunalla.

Palaa ohjeisiin