Kassajärjestelmän hinta koostuu kassaohjelmasta, korttimaksupäätteestä ja tarvittavista oheislaitteista kuten kuittikirjoitin. E-kassa kassajärjestelmä toimii missä tahansa laitteessa missä on nettiselain. Jos sinulla on olemassa oleva tietokone ja/tai korttimaksupääte, voit käyttää niitä kassalla, jolloin tarvitset vain e-kassa -ohjelman.

Asiantuntijamme kartoittaa mielellään sinulle parhaan vaihtoehdon.

Kassakone e-kassa kassajärjestelmä Saat meiltä kassalaitteet tarpeen mukaan tai voit hyödyntää omia laitteita

Monipuolinen laitevalikoimamme varmistaa, että saat juuri sinulle täydellisen kassajärjestelmän. E-kassa on yhteensopiva standardien kassalaitteiden kanssa, joten voit hyödyntää olemassa olevat laitteesi.

Esimerkki kassajärjestelmän hinta:

  • e-kassa kassajärjestelmä 29,90 € / kk
  • Integroitu korttimaksupääte 19,90 € / kk
  • NS1000/NS5500 kassakone 59 € / kk

Kokeile ilmaiseksi Varaa esittelyaika

E-kassa kassajärjestelmä

E-kassa on täydellinen kassajärjestelmä kaikille yrityksille.

Kokeile

Korttimaksupääte

Meiltä saat sopivan maksupäätteen kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää

Verkkokauppa

WooCommerce verkkokauppa voidaan yhdistää E-kassa kassajärjestelmään.

Tutustu

Miksi kassajärjestelmä on parempi kuin perinteinen kassakone?

  1. Monipuolisuus: Kassajärjestelmä tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia kuin perinteinen kassakone. Se esimerkiksi yhdistää myyntitiedot varastonhallintaan, asiakasrekisteriin, kirjanpitoon ja muihin järjestelmiin. Kassajärjestelmä tarjoaa raportointia ja analytiikkaa, jotka auttavat sinua ja yritystä tekemään parempia päätöksiä.
  2. Nopeus: Kassajärjestelmä on nopeampi kuin perinteinen kassakone, sillä sen avulla voi esimerkiksi skannata tuotteet nopeammin ja käyttää nopeampia maksutapoja kuten integroitua korttimaksupäätettä.
  3. Tarkkuus: Kassajärjestelmä auttaa välttämään inhimillisiä virheitä ja parantaa tarkkuutta. Esimerkiksi hinnat ja varastotiedot voidaan päivittää automaattisesti, mikä auttaa välttämään virheitä.
  4. Helppokäyttöisyys: Kassajärjestelmä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, mikä helpottaa henkilökunnan työtä. Käyttäjät / myyjät saavat esimerkiksi kassajärjestelmän omalla kielellä ja omalla miellyttävällä ulkoasulla.
  5. Joustavuus: Kassajärjestelmä on joustavampi kuin perinteinen kassakone, sillä se on helpompi muokata vastaamaan yrityksen tarpeita. Skaalautuu ja kehittyy yrityksen kehittyessä.

 

Kassapc, kassakone e-kassa kassajärjestelmään NS1000 kassakone 59 €/kk

Kaikki siististi samassa laitteessa, tietokone, kosketusnäyttö, kuittikirjoitin ja asiakasnäyttö. Käyttöjärjestelmä on kaikille tuttu Windows 10, joten voit tehdä kassakoneella muutakin esim. ylläpitää verkkokauppaa, lukea sähköpostit, tehdä esitteet ja tarjoukset.

 

Kassaläppäripaketti e-kassa kassajärjestelmään Kassaläppäripaketti: 15.6" i3 kassaläppäri 499 € tai 17,9 €/kk + Desk3i korttimaksupääte 29 €/kk
Kiinteään käyttöön tarkoitettu edullinen kassaläppäripaketti. Kuittitulostimena käytetään korttimaksupäätteen tulostinta, myös käteiskuitit tulostetaan maksupäätteellä.

Tutustu ja tilaa

 

Korttimaksupääte e-kassa kassajärjestelmään Desk3i korttimaksupääte (integroitu) 29 €/kk

Desk3i korttimaksupääte on edullinen langallinen maksupääte kiinteään käyttöön.
Sisältää kuittitulostimen, jolla voit tulostaa myös käteiskuitit.
 

Tilaa tai kysy lisää puh. 010-085 999 (ma-pe 8-17), sähköpostilla myynti(ät)noteshot.fi tai varaa ilmainen esittelyaika:

Varaa ilmainen esittelyaika