Kassakone e-kassa kassajärjestelmä Saat meiltä kassalaitteet tarpeen mukaan tai voit hyödyntää omia laitteita

Monipuolinen laitevalikoimamme varmistaa, että saat juuri sinulle täydellisen kassajärjestelmän. E-kassa on yhteensopiva standardien kassalaitteiden kanssa, joten voit hyödyntää olemassa olevat laitteesi. Ota yhteys asiantuntijaamme tai sovi esittelyaika, mietitään yhdessä juuri sinulle täydellinen ratkaisu.

Varaa esittelyaika

e-kassa on moderni kassajärjestelmä, joka sopii lähes kaikille toimialoille kuten ravintola, parturi, erikois- ja päivittäistavaraliikkeet.

Vakio-ominaisuuksina löytyy mm. kassajärjestelmä, laskutus, sähköinen lasku/verkkolasku, asiakasrekisteri, tuoterekisteri, varastonhallinta ja paljon muuta. Lisäksi kassajärjestelmän voi liittää WooCommerce verkkokauppaan, evaraus.fi ajanvaraukseen ja Netvisor kirjanpitoon.

Kassajärjestelmä luo kirjanpitovalmiit raportit esim. myyntierittely, ALV-erittely ja maksutapaerittely. Optiona kassajärjestelmä on mahdollista liittää myös taloushallintoon.

Korttimaksupääte voidaan integroida kassajärjestelmään, summa siirtyy automaattisesti kassajärjestelmästä korttimaksupäätteelle, summaa ei tarvitse näppäillä, yksi kuitti riittää, kuitille tulostuu myös korttimaksun tiedot. Kuitti on virallinen ja arkistointikelpoinen.

 

kassajärjestelmä ravintola

E-kassa kassajärjestelmä sopii hyvin mm. ravintolaan

 • Nopea ja sujuva kassajärjestelmä lounasravintolaan, kahvilaan ym. Helpottaa työtäsi ja auttaa palvelemaan asiakkaita nopeasti ja mukavasti.
 • Tehokas ja monipuolinen kassajärjestelmä ala carte ravintolaan.
 • Kosketusnäytöllä varustetut laitteet on hygieenisiä ja helppo pitää puhtaana.
 • Keittiökirjoittimella tilaus nopeasti keittiöön kassalta tai suoraan pöydästä!
 • Pöytämyynti / pöytiin myynti ja laskun jako.
 • Alkoholimyynnin / anniskelun puolivuosi-ilmoituksen raportit
 • Minikassa ratkaisee myynnin terassilla ja kotiinkuljetuksissa.

 

Näppärä kassajärjestelmä parturi-kampaamoon ja kauneushoitolaan

E-kassa kassajärjestelmä sopii hyvin parturikampaamoon ja kauneushoitolaan. Minikassa -ominaisuudella varustettu maksupääte sopii liikkuvaan käyttöön, esim. asiakaskäynneille. E-kassa kassajärjestelmä tukee myös vuokratuolilaisia. Samassa tilassa ja kassassa voi olla useita itsenäisiä partureita, vuokratuolilaisia tai itsenäisiä yrittäjiä. Moniyritys maksupäätteellä rahat menee suoraan oikeille tileille. Myös evaraus -ajanvarausjärjestelmä voidaan yhdistää, varauksia voidaan maksaa verkkomaksuilla tai kassalla. Samassa kassassa voi olla myös eri alan yritykset esim. parturi ja kauneushoitola.
kassajärjestelmä parturi-kampaamo

 


Kassakone e-kassa kassajärjestelmä Saat meiltä kassajärjestelmä -laitteet tarpeen mukaan tai voit hyödyntää omia laitteita

Monipuolinen laitevalikoimamme varmistaa, että saat juuri sinulle täydellisen kassajärjestelmän. E-kassa on yhteensopiva standardien kassalaitteiden kanssa, joten voit hyödyntää myös olemassa olevat laitteesi. Ota yhteys asiantuntijaamme tai sovi esittelyaika, mietitään yhdessä juuri sinulle täydellinen ratkaisu.
 

Miksi kassajärjestelmä on parempi kuin perinteinen kassakone?

 1. Monipuolisuus: Kassajärjestelmä tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia kuin perinteinen kassakone. Se esimerkiksi yhdistää myyntitiedot varastonhallintaan, asiakasrekisteriin, kirjanpitoon ja muihin järjestelmiin. Kassajärjestelmä tarjoaa raportointia ja analytiikkaa, jotka auttavat sinua ja yritystä tekemään parempia päätöksiä.
 2. Nopeus: Kassajärjestelmä on nopeampi kuin perinteinen kassakone, sillä sen avulla voi esimerkiksi skannata tuotteet nopeammin ja käyttää nopeampia maksutapoja kuten integroitua korttimaksupäätettä.
 3. Tarkkuus: Kassajärjestelmä auttaa välttämään inhimillisiä virheitä ja parantaa tarkkuutta. Esimerkiksi hinnat ja varastotiedot voidaan päivittää automaattisesti, mikä auttaa välttämään virheitä.
 4. Helppokäyttöisyys: Kassajärjestelmä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, mikä helpottaa henkilökunnan työtä. Käyttäjät / myyjät saavat esimerkiksi kassajärjestelmän omalla kielellä ja omalla miellyttävällä ulkoasulla.
 5. Joustavuus: Kassajärjestelmä on joustavampi kuin perinteinen kassakone, sillä se on helpompi muokata vastaamaan yrityksen tarpeita. Skaalautuu ja kehittyy yrityksen kehittyessä.

Kokeile ilmaiseksi Varaa esittelyaika

Olen käyttänyt kassajärjestelmää jo useamman kuukauden ajan kahvilassani ja olen erittäin tyytyväinen sen toimivuuteen. Käyttöönotto oli helppoa ja käyttöliittymä on erittäin selkeä.

Erityisesti pidän ohjelmiston nopeudesta ja luotettavuudesta. Myynti ja korttimaksut hoituvat nopeasti, mikä parantaa myös omien asiakkaideni asiakastyytyväisyyttä. Myös erilaiset raportit ovat erittäin hyödyllisiä liiketoiminnan seuraamisessa.

Kokonaisuutena kassajärjestelmä on erittäin toimiva ja luotettava ohjelmisto, joka on parantanut yritykseni tehokkuutta ja taloudellista hallintaa. Suosittelen sitä kaikille pienyrityksille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja luotettavaa kassajärjestelmää.