Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

Huom! Suosittelemme, että käyttöönotto tehdään yhdessä etätuen kanssa, niin voimme varmistaa, että kaikki menee oikein ja opastaa teidät alkuun. Soita 010-085 999. Edistyneet/kokeneet käyttäjät ja tukihenkilöt voi ottaa palvelun käyttöön itse tämän ohjeen mukaan.

Tässä ohjeessa käydään läpi tarvittavat toimenpiteet kassaohjelman käytön aloittamiselle ja miten kirjaudut ekassaasi.

Kun olet rekisteröitynyt kassaohjelman käyttäjäksi, saat sähköpostiisi kirjautumisohjeet ja linkin. Voit kirjautua kassaan sähköpostiin saamastasi linkistä. Käytä kirjautumiseen rekisteröitymisen yhteydessä luomaasi käyttäjätunnusta (sähköpostiosoite) ja salasanaa. Tallenna kirjautumisosoite suosikkeihin tai aloitussivuksi.

Huom! Säilytä rekisteröitymisen yhteydessä saamasi vahvistusviesti, kirjautumisohje ja kirjautumisosoite.

Huom! Kirjautumisohje lähetetään sähköpostiisi. Jos sähköposti ei ole tullut perille, tarkista myös roskapostikansio. Jos olet hukannut kirjautumisohjeen tai kirjautumislinkin, ota yhteys asiakaspalveluumme. Jos kirjaudut ekassaan uudelta/toiselta laitteelta tulee sinun kopioida tai näppäillä kirjautumislinkki myös tälle laitteelle. Voit esim. välittää kirjautumissähköpostin/ohjeen.

kirjautuminen ekassaan, miten kirjaudun

Kirjautumisen jälkeen ohjelma siirtyy etusivulle josta löytyy linkit ohjelman eri osioihin.

aloitusopas, miten aloitan ekassan käytön

 

Kirjautuminen uudella tai toisella laitteella

Voit välittää sähköpostiin tulleen kirjautumisohjeen toiselle laitteelle esim. sähköpostilla. Jos kirjautumisohje sähköposti ei ole tallessa, voit kopioida selaimen osoiteriviltä oman ekassasi osoitteen.

 


Seuraavaksi Yritystietojen tarkistaminen

Hakusanat: Miten kirjaudun kassaan, Mistä kirjaudun kassaan, Kirjautuminen, Mistä kirjaudun palveluun, Mistä kirjaudun ekassaan, En pääse kirjautumaan.

Palaa ohjeisiin