E-kassa kassajärjestelmä sopii hyvin ravintolaan (lounasravintola, kahvila, A La carte, pikaruoka/grilli, baari). Kassajärjestelmässä on huomioitu ravintolan erityistarpeet, mm. pöytämyynti, laskunjako, alkoholiraportit ja keittiökirjoitin (bongi). Kosketusnäytöllä varustettu kassapc on hygieeninen ja kestää kosteutta. Minikassa -ominaisuudella varustettu maksupääte sopii liikkuvaan käyttöön, terassille tai kotiinkuljetuksiin. e-kassa kassajärjestelmä tukee myös sähköisiä lounaskortteja sekä perinteisiä lounasseteleitä.

Tämän ohjeen sisällysluettelo

  1. Pöytämyynti / pöytiin myynti

  2. Minikassa pöytämyynti, terassimyynti ja kotiinkuljetus

  3. Anniskelun puolivuosi-ilmoitus (alkoholimyynnin raportti)

  4. Keittiökirjoittimen käyttö (bongi)

  5. Lisäohjeita PDF -muodossa

 

Pöytämyynti

1. Pöydistä voi tehdä asiakkaan esim. Pöytä1
Ravintolan kassa pöytämyynti

2. Myynnit voi lisätä pöydän laskulle Pito –toiminnolla

3. Pito –toiminnossa on myös Laskun jako

4. Laskun voi jakaa halutulla tavalla esim. puoliksi tai jakaa halutut tuotteet ja määrät kahdelle tai useammalle laskulle
Ravintola laskun jako

 

Anniskelun puolivuosi-ilmoitus (alkoholimyynnin raportti)

Lisää alkoholi -tuotteisiin valmistaja ALKO. Voit hyödyntää Myynti valmistajittain -raporttia puolivuosi-ilmoituksen täyttämisessä. Raportin voi ottaa myös Tuoteryhmittäin.
Ravintolan kassa anniskelun puolivuosi-ilmoitus

 

Ohjeita PDF muodossa

e-kassa ala carte ravintolan esimerkki

e-kassa ravintolan tilimyynti. Esimerkiksi lounasravintola laskuttaa lounaat yrityksiltä kerran kuussa

Ravintolan kassa, pöytämyynti iPhonella