Voit valita haluamasi kielen alasvetovalikosta. You can select your preferred language from the drop-down menu. Du kan välja önskat språk från rullgardinsmenyn.

E-kassa kassajärjestelmä sopii hyvin parturikampaamoon ja kauneushoitolaan. Kassan käytön kannalta parturi ja kauneushoitola ja muut vastaavat alat on hyvin samankaltaisia joten ne on yhdistetty tähän samaan ohjeeseen. Minikassa -ominaisuudella varustettu maksupääte sopii liikkuvaan käyttöön, esim. asiakaskäynneille. e-kassa kassajärjestelmä tukee myös vuokratuoli ym. tilannetta ja samassa tilassa ja kassassa voi olla useita itsenäisiä partureita, vuokratuolilaisia tai itsenäisiä yrittäjiä. Moniryritys maksupäätteellä rahat menee suoraan oikeille tileille. Myös evaraus -ajanvarausjärjestelmä voidaan yhdistää, myös muita ajanvarausjärjelmiä voidaan käyttää.

Alla kuva kassanäkymästä parturikampaamon kassalla. Vasemmassa reunassa on palvelut/työt ja tuotteet. Tuotemyynti voi toimia myös viivakoodilla. Voit isontaa kuvaa klikkaamalla. Parturin ja Kauneushoitolan kassajärjestelmä

Parturi/kauneushoitola varauksen maksaminen kassalla

e-varauksessa on myös verkkomaksut, varauksia voi maksaa heti varatessa verkkomaksuilla. Varauksia voi maksaa myös e-kassalla.

Napsauta E-varaus -välilehdellä haluamaasi varausta ja valitse haluamasi maksutapa.

Alla kuva kassanäkymästä parturikampaamon kassalla. Vasemmassa reunassa näkyy asiakkaan varaus joka klikataan kassalle maksettavaksi. Voit isontaa kuvaa klikkaamalla. Parturin ja Kauneushoitolan kassajärjestelmä - Varauksen maksaminen kassalla

Palaa ohjeisiin